×
Menu

Rossignol Skate Cross Country Package

Opis

Ovo je naš ekskluzivni Rossignol Skate Cross Country paket. Ova prilagodljiva ponuda vam pruža slobodu da kreirate savršeni ansambl za skijaško trčanje prema vašim preferencama i nivou vještine.

Izaberite iz našeg vrhunskog Rossignol cross country skating skija i vezova, poznatih po izuzetnoj performansi i elegantnom dizajnu. Unaprijedite svoje iskustvo skijanja dodavanjem udobnih čizama za skijaško trčanje koje će vam cijeli dan održavati tople i podržane.

Poboljšajte kontrolu i ravnotežu s našim pažljivo izrađenim štapovima za skijaško trčanje, dostupnim u različitim duljinama kako bi odgovarali vašoj visini i stilu skijanja. Održavajte ruke toplima i zaštićenima od elemenata s našim stilskim i funkcionalnim rukavicama ili rukavicama za skijanje.

Osigurajte siguran transport i skladištenje vaših dragocjenosti s našom izdržljivom i prostranom torbom za skijaško trčanje, dizajniranom da smjesti vaše skije, štapove i ostalu opremu. Upotpunite svoj zimski ansambl s našim ultra mekanim i izolirajućim šalom za vrat, koji će vam pružiti udobnost čak i u najhladnijim uvjetima.

Zašto se zadovoljiti pojedinačnim komadima kada možete uživati u prednostima našeg Rossignol Skate Cross Country paketa? Ne samo da ćete uštedjeti novac u usporedbi s kupovinom svakog pojedinog predmeta zasebno, već ćete također uživati u praktičnosti da imate sve što vam treba u jednom praktičnom paketu.

Pokaži sve

SkatePro