×
Menu

Longway Trick Scooter 6-12y Package

Opis

Predstavljamo vam komplet Longway Adam Trick Scooter - ultimativni set za nadolazeće vozače i početnike koji žele započeti svoje putovanje u uzbudljivi svijet vožnje skuterima. Ovaj sveobuhvatni paket ne samo da uključuje visokokvalitetni Longway Adam Trick Scooter, već i osnovnu sigurnosnu opremu, uključujući Hangup kacigu i Hangup set za zaštitu.

Dizajniran s ciljem preciznosti i izdržljivosti, Longway Adam Trick Scooter je namijenjen početnicima. Njegova lagana, ali čvrsta konstrukcija pruža optimalnu kontrolu i upravljivost, omogućavajući vozačima da s povjerenjem savladaju trikove i akrobacije. Ojačana platforma i osjetljiva T-ručka osiguravaju glatku vožnju, čineći ga savršenim izborom za one koji tek započinju svoju avanturu s skuterima.

Sigurnost je najvažnija, a Hangup kaciga je tu da zaštiti vozače dok prelaze svoje granice. Ova elegantna i udobna kaciga ima čvrsti vanjski oklop i unutarnje jastučiće od pjene koji pružaju izuzetnu zaštitu od udara. S podesivom bradom i ventilacijom za udobnost, Hangup kaciga pruža sigurno prianjanje bez kompromisa na stil. Hangup set za zaštitu upotpunjuje paket uključujući osnovnu zaštitnu opremu za koljena, laktove i zapešća.

  • Kompletan paket prilagođen početnicima
  • Longway Adam Trick Scooter za preciznost i izdržljivost
  • Hangup kaciga za izuzetnu zaštitu glave
  • Hangup set za zaštitu za sveobuhvatnu sigurnosnu opremu
  • Idealno za savladavanje trikova i akrobacija s povjerenjem
Pokaži sve

recenzije   (1)

Nema recenzija na hrvatskom. Prikaži recenzije na drugi jezici (1 recenzija)

SkatePro