×
Menu

Atomic Redster S5 Skate Cross Country Package

Opis

Otkrijte Atomic Classic Junior paket za nordijsko skijanje. Pripremite se za skijanje ove zime s Atomic Classic Junior paketom za nordijsko skijanje! Ovaj paket ima sve što vam je potrebno da započnete s nordijskim skijanjem i savršen je za sve mlade skijaše koji žele unaprijediti svoje vještine.

Ovaj paket uključuje vaš izbor:

  • Atomic Redster C9 Skintec Junior klasične nordijske skije: Atomic Redster C9 Skintec Junior klasične nordijske skije odličan su izbor za mlade skijaše koji traže skije koje će se dobro ponašati u različitim uvjetima.
  • Atomic Prolink Access Junior klasične nordijske vezove: Ovi vezovi su jednostavni za korištenje i podešavanje te se savršeno uklapaju s Atomic Redster C9 Skintec Junior klasičnim nordijskim skijama.

Osim skija i vezova, možete dodati i sljedeće proizvode u svoj paket:

  • Klasične nordijske čizme: Možete birati između nekoliko popularnih modela.
  • Rukavice ili rukavice s prstima: Odaberite između rukavica ili rukavica s prstima vrhunskih marki koje će vam održavati toplinu ruku tijekom cijelog dana.
  • Torba SkatePro za nordijske skije: Ova visokokvalitetna torba posebno je dizajnirana za nordijske skije i štapove.

S Atomic Classic Junior paketom za nordijsko skijanje možete dobiti sve što vam je potrebno za početak nordijskog skijanja u jednom praktičnom paketu! Kliknite da biste danas naručili svoj paket!

Pokaži sve

SkatePro