×
Menu

Vauhti Ski Wax and Maintenance Package

Opis

Spremite se za unapređenje vašeg iskustva skijanja na duge staze uz Vauhti paket za vosak i održavanje skija. Dizajniran da vam pruži sve što vam je potrebno za održavanje i podešavanje vaših skija na duge staze, ovaj sveobuhvatni paket nudi izuzetnu vrijednost i praktičnost.

Neprevaziđena performansa, nevjerojatna cijena:

  • Vosak za klizanje + vosak za prianjanje: Uz vrhunske voskove iz Vauhti Wax Technologies, ovaj paket osigurava optimalnu performansu i brzinu na snijegu.
  • Oprema za održavanje skija na duge staze: Uključili smo osnovne alate i pribor, poput sintetičke kore, polirne krpe, četke od najlona, sredstva za uklanjanje voska za prianjanje, čelične četke i još mnogo toga, kako biste održavali vaše skije u vrhunskom stanju.
  • Torba za skije SkatePro Cross-Country: Praktično pohranjujte i prenosite svoje skije i pribor uz našu kvalitetnu torbu za skije.

Naručite danas svoj Vauhti paket za vosak i održavanje skija i uživajte u svemu što vam je potrebno za održavanje i podešavanje vaših skija, sve u jednom praktičnom i povoljnom paketu!

Pokaži sve

SkatePro