×
Menu

Skateboard Wheels and Trucks Package

Opis

Jeste li uzbuđeni da krenete na ulice s potpuno novim setom? Naš paket skateboard kotača i kamiona pruža vam priliku da kombinirate i uskladite kako biste stvorili svoju ultimativnu vožnju. Bez obzira jeste li iskusni skejter ili tek počinjete, mi smo tu za vas. Naš paket uključuje visokokvalitetne skateboard kamione, skateboard kotače i skateboard ležajeve, tako da se možete suočiti s bilo kojim terenom.

No, tu nije kraj! Također možete dodati skateboard hardver i podloške za povišenje u svoj paket kako biste svojoj vožnji dali dodatnu visinu i stabilnost. A ako zaista želite pokazati svoje vještine, samo dodajte sjajan kompletan alat za skateboard kako biste održali svoju dasku u vrhunskom stanju.

Najbolji dio? Nećete morati tražiti po cijelom gradu komponente koje vam trebaju - samo ih kombinirajte ovdje i mi ćemo vam poslati sve što vam treba da se odvezete iz dvorišta i uđete u svoj skate raj. Dakle, što čekate, skejteri? Vrijeme je da postavite svoj set i razvalite koliko god želite!

Oh, i jesmo li spomenuli da možete uštedjeti ozbiljan novac i vrijeme kupujući svoju opremu kao paket? Volimo držati naše kupce sretnima, na njihovim daskama i njihovim novčanicima punim novca!

Pokaži sve

recenzije   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15/11/2021
Ocjena: 5 od 5!
Prikaži sve 26 recenzije
SkatePro