×
Menu

Skateboard Wheels and Bearings Package

Opis

Naš paket skateboard kotača i ležajeva je ultimativna kombinacija za vozače koji žele nadograditi svoju vožnju s komponentama vrhunske kvalitete. Prilagodite svoju postavu i vozite se u stilu miješajući i usklađujući svoje omiljene kotače i ležajeve iz našeg širokog asortimana vrhunskih marki. Naći ćete sve što vam treba da vaša daska bude glatka, brza i spremna za vožnju.

Evo što dobivate:

  • Kotači: Naš izbor skateboard kotača obuhvaća različite veličine, oblike i tvrdoće kako bi odgovarao svakom vozačevom ukusu. Bez obzira volite li ulicu, park ili krstarenje, imamo savršene kotače da vas održe u vožnji.
  • Ležajevi: Naši ležajevi visoke brzine i preciznosti izgrađeni su da izdrže najteže vožnje. S izuzetnom izdržljivošću i glatkom vožnjom, podići će vaše skateboardanje na sljedeću razinu.
  • Skate alat (opcionalno): Upotpunite svoj paket s našim višenamjenskim skate alatom. Zategnite svoje trake, podesite kotače i popravite bilo kakve probleme tijekom vožnje. To je neophodno za svaku skate kutiju.

Zašto kupiti paket? Ne samo da ćete uštedjeti novac u usporedbi s kupovinom proizvoda zasebno, već ćete također uživati u praktičnosti da sve što vam treba imate u jednoj jednostavnoj kupovini. Zaboravite na gnjavažu traženja kompatibilnih dijelova i pozdravite glatku i stilsku vožnju.

Pokaži sve

recenzije   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31/01/2022
Ocjena: 5 od 5!
Prikaži sve 27 recenzije
SkatePro