×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 komad
Broj
1 komad
2 komada
3 komada
4 komada
5 komada
6 komada
7 komada
8 komada
9 komada
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava od 79 €
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Dodaj u paketu

Vidi također

Dodaj u paketu

Opis

Spremite se za vožnju s stilom s Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deckom od Flipa! Ovaj deck visoke kvalitete savršen je izbor za skateboardere srednje do napredne razine koji žele podići svoje skateboardanje na sljedeću razinu.

Izrađen od visokokvalitetnog javorovog drveta, ovaj deck izgrađen je da izdrži najteže trikove i slijetanja. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava glatku i stabilnu vožnju, čineći ga savršenim za vožnju po ulici, parku i prijelazima. S klasičnim oblikom popsicle, Flip Gonzalez Buddies deck nudi uravnoteženu i svestranu izvedbu.

Mjeri 31,5 inča u dužinu s međuosovinskim razmakom od 14 inča, ovaj deck pruža dovoljno prostora za noge i udoban položaj za vozače različitih veličina. Umjereno konkavan dizajn omogućuje precizno postavljanje nogu i kontrolu, čineći ga savršenim za tehničke trikove i okrete. Osim toga, oblik popsicle pruža uravnotežen osjećaj, savršen za vožnju po ulici i parku. Fiksne boje decka dodaju dodir osobnog stila vašoj vožnji.

Napomena: griptape nije uključen s ovim deckom, pa možete dodati svoj omiljeni griptape koji odgovara vašem stilu i preferencijama vožnje. S Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deckom od Flipa, vozit ćete se ulicama s povjerenjem i stilom.

Specifikacije

Deck Širina:
8" (20.3cm)
Duljina deck:
31.5" (80cm)
Međuosovinski razmak:
14" (35.6cm)
Duljina nosa:
6.81"
Duljina tail:
6.62"
Deck materijal:
Maple
Deck boje:
Varying top veneer colors, Fixed Colors
Griptape:
Not included

Popularni proizvodi

Pokaži sve

Od iste marke

SkatePro