×
Menu

Cruiser Board Package

Opis

Vožnja po gradu je laka kada imate savršen set opreme, pa zašto si ne olakšati i nabaviti paket Cruiser Board? S ovom sjajnom ponudom, možete izgraditi vlastiti osobni skateboarding raj s kompletnim cruiser skateboardom i kacigom za skateboard. Izaberite svoj set i stvorite postavku koja odgovara vašem stilu.

Paket Cruiser Board uključuje:

  • Kompletni cruiser skateboard: Nabavite visokokvalitetni cruiser skateboard koji je savršen za rezanje i vožnju po gradu.
  • Kaciga za skateboard: Zaštitite svoju glavu kacigom za skateboard koja zadovoljava sve sigurnosne standarde i dolazi u raznim bojama i stilovima.
  • Opcionalno: Dodajte alat za skateboard u paket. S alatom za skateboard, možete lako podešavati i popravljati svoj skateboard dok ste u pokretu.
  • Opcionalno: Nadogradite svoju sigurnosnu opremu s setom zaštitnika koji uključuje štitnike za koljena, laktove i zapešća. Zaštitite se od glave do pete.

Nabavkom paketa Cruiser Board, ne samo da štedite novac, već uživate i u praktičnosti da imate sve svoje skateboarding osnovne potrepštine na jednom mjestu. Osim toga, s opcionalnim dodacima, možete prilagoditi svoj paket prema svojim specifičnim potrebama. Zato danas nabavite paket Cruiser Board i započnite vožnju u stilu!

Pokaži sve

SkatePro