×
Menu

Scooter Refresher Package

Opis

Prilagodite svoj pro skuter s našim paketom za osvježavanje skutera! Odaberite svoje omiljene dijelove skutera kako biste mu dali novi izgled i poboljšali trikove.

Ovaj paket uključuje:

  • Kotači za skuter: Set visokih performansi koji će vam dati prednost koja vam je potrebna da biste podigli vožnju na nove visine.
  • Drške za skuter: Set udobnih, protukliznih drški koje će vam pomoći da zadržite ruke na upravljaču, bez obzira na to koliko se divlje vozite.
  • Griptape za skuter (opcionalno): List visokokvalitetnog griptapea koji će vam pomoći da zadržite noge zaključane dok se razbijate.
  • Kendama (opcionalno): Klasična igračka za vještine koja je savršena za vježbanje koordinacije ruku i očiju i ravnoteže - plus, jednostavno je zabavna!

Ovaj paket je savršen način da prilagodite svoj skuter i podignete vožnju na sljedeću razinu. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni profesionalac, paket za osvježavanje skutera je odlična ponuda za kvalitetne dijelove skutera, sve u jednom praktičnom paketu. Ne propustite ovu nevjerojatnu ponudu! Naručite svoj paket za osvježavanje skutera danas!

Pokaži sve

recenzije   (11)

Nema recenzija na hrvatskom. Prikaži recenzije na drugi jezici (11 recenzija)

SkatePro