×
Menu

Running Basic Socks

1 par
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
7 pari
8 pari
9 pari
10+
Broj
1 par
2 pari
3 pari
4 pari
5 pari
6 pari
7 pari
8 pari
9 pari
Limited quantity available
Dodaj u košaricu
  Spremiti za kasnije
Besplatna dostava od 79 €
Dostava 5 radnih dana
365 dana za povrat robe

Vidi također

Opis

Poboljšajte svoje iskustvo trčanja s našim Seger Running Basic čarapama, izrađenim od strane Seger Socks, vašeg pouzdanog brenda za premium obuću za stopala.

Ove osnovne čarape su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i podršku tijekom trčanja, predstavljajući savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila.

Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove čarape pružaju iznimnu prozračnost i svojstva za uklanjanje vlage. Zaboravite na znojave noge i neugodne mirise, čak i tijekom intenzivnih treninga. Ojačana područja prstiju i pete osiguravaju povećanu izdržljivost, čineći ih idealnim za redovitu upotrebu i duže trčanje.

Dizajnirane s pripijenim pristajanjem i potporom za luk, Seger Running Basic čarape sprječavaju klizanje i nabiranje, pružajući sigurno i udobno pristajanje tijekom trčanja. Bezšavna konstrukcija prstiju smanjuje iritaciju i nelagodu, omogućavajući vam da se usredotočite na svoju izvedbu bez ometanja.

Dostupne u raznim bojama, uključujući crnu, bijelu i sivu, ove osnovne čarape savršeno se nadopunjuju vašoj trkačkoj odjeći. S njihovim nenametljivim, ali stilskim izgledom, pogodne su kako za opuštene trke tako i za natjecateljske događaje.

Doživite razliku s Seger Running Basic čarapama - vašim savršenim suputnikom za postizanje vaših fitness ciljeva. Uronite u udobnost, performanse i stil, i uživajte u svakom koraku svog trčanja s Seger Socks.

Popularni proizvodi

Pokaži sve

Od iste marke

SkatePro