×
Menu

Skateboard Deck and Wheels Package

Opis

Naš paket skateboard decka i kotača kombinira visokokvalitetne komponente za glatku i stilsku vožnju. Stvorite jedinstvenu postavu odabirom decka i griptapea koji najbolje odgovaraju vašem stilu vožnje.

Također možete uključiti četiri visokoučinkovita skateboard kotača i praktičan skate alat kako biste upotpunili svoju postavu.

Prilagodite svoj deck s našim širokim rasponom dizajna i veličina, i osigurajte savršeno pristajanje s našim izborom premium griptapea. Odaberite iz našeg asortimana paketa s četiri kotača, koji se kreću od početničkih do profesionalnih. Izdržljivi skate alat jamči jednostavna podešavanja i popravke tijekom vožnje.

Uživajte u praktičnosti svega što vam je potrebno u jednom paketu. Uštedite vrijeme, trud i novac s našim paketom skateboard decka i kotača, savršenim izborom za vozače svih razina koji žele stvoriti svoju san postavu. Uzmite svoj danas i pripremite se za vožnju!

Pokaži sve

recenzije   (24)

Fantastic deal!
T. Stephens (Truro)
11/01/2023
Ocjena: 5 od 5!
Ya, very happy with this combo...
Ciarrai Hyslop (Cork)
05/01/2023
Ocjena: 5 od 5!
These Packages are great value for money , even if you’re just buying spares or trying out setups without setting up a whole new board
Karl H. (Balbriggan)
13/12/2022
Ocjena: 5 od 5!
Prikaži sve 24 recenzije
SkatePro