×
Menu

Kids Skateboard Package

Opis

Želite li da vaše dijete počne s skateboardom? Ne tražite dalje od našeg Paketa za djecu! Ovaj sveobuhvatni paket uključuje sve što vaše dijete treba da započne vožnju, uključujući kompletnu dječju skateboard, kacigu i set zaštitnih jastučića za laktove, zapešća i koljena. Također možete dodati skate alat u paket kako biste osigurali da je skateboard vašeg djeteta uvijek u odličnom stanju.

Evo što je uključeno u naš Paket za dječji skateboard:

  • Kompletna dječja skateboard: Naši skateboardi visoke kvalitete savršeni su za početnike i dolaze u raznim bojama i stilovima.
  • Kaciga: Naše kacige su dizajnirane da vaše dijete bude sigurno dok se vozi skateboardom i usklađene su s najnovijim sigurnosnim standardima.
  • Zaštitni jastučići: Naši zaštitni jastučići za laktove, zapešća i koljena pružaju izvrsnu zaštitu od padova i ozljeda.
  • Skate alat (opcionalno): S našim skate alatom, vaše dijete može jednostavno prilagoditi skateboard prema svojim željama i obavljati osnovno održavanje.

Ne propustite ovu priliku da vaše dijete započne svoje putovanje s skateboardom! Naručite naš Paket za dječji skateboard danas i neka zabava počne!

Pokaži sve

recenzije   (7)

Nema recenzija na hrvatskom. Prikaži recenzije na drugi jezici (7 recenzija)

SkatePro