×
Menu

Freeride Ski Binding and Mounting

Opis

Jeste li spremni za skijanje s novom opremom za slobodno skijanje? Ne tražite dalje od našeg paketa Freeride Skis & Bindings! S ovim paketom imate slobodu stvaranja vlastitog idealnog seta, s izborom slobodno skijaških skija i vezova.

  • Slobodno skijaške skije: Naša selekcija slobodno skijaških skija dizajnirana je za avanturiste koji vole istraživati izvan utabanih staza. Ove skije se ističu u dubokom snijegu i raznolikom terenu, pružajući vrhunsko iskustvo skijanja u prahu.
  • Vezovi: Naša kolekcija skijaških vezova je pažljivo odabrana kako bi savršeno odgovarala našim slobodno skijaškim skijama. Naši vezovi su podesivi i kompatibilni s različitim normama potplata skijaških čizama, pružajući sigurno i udobno prianjanje za svakog skijaša.

Za kompletiranje vašeg slobodno skijaškog paketa nudimo opciju skijaške torbe kako bi vam olakšali prijevoz skija. Također ćete moći dodati BESPLATNI SkatePro šal za vrat kako biste ostali ugodno topli na stazi!

Za dodatnu praktičnost nudimo profesionalne usluge montaže uz dodatnu naknadu. Naši iskusni tehničari će se pobrinuti da se vaši vezovi pravilno i sigurno instaliraju, pružajući vam mir i najbolju moguću izvedbu na snijegu.

Zašto kupiti slobodno skijaški paket? Odabirom našeg paketa Freeride Skis & Bindings ne samo da štedite novac u usporedbi s kupovinom pojedinačnih predmeta, već možete uživati u praktičnosti da vaša oprema savršeno odgovara i spremna je za akciju. S našom pažljivo odabranom selekcijom vrhunskih proizvoda i opcionalnih dodataka, imamo sve što vam je potrebno da podignete svoje slobodno skijanje na višu razinu.

Pokaži sve

Specifikacije

Vezove:
Not included

recenzije   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10/05/2023
Ocjena: 5 od 5!
SkatePro