×
Menu

Longway Classic Roller Ski Package

Opis

Dugi put Klasični paket rolera - Vaša ulaznica za bezbrižno skijanje. Zašto se zadovoljiti pojedinačnim proizvodima kada možete uživati u prilagođenom paketu koji odgovara vašim potrebama za skijanjem? Dugi put Klasični paket rolera kombinira kvalitetu, praktičnost i pristupačnost, nudeći vam vrhunsku vrijednost. Pripremite se za klizanje kroz svoje skijaške avanture s lakoćom, udobnošću i stilom.

  • Dugi put Klasični roleri: Krenite na glatku vožnju s ovim rolerima vrhunske kvalitete, izrađenim za udobnost i performanse.
  • Dugi put Klasične veze za roler: Doživite izvanredno prianjanje i kontrolu s vezama posebno izrađenim za vaše rolere, osiguravajući besprijekorno iskustvo skijanja.

Završite paket s ovim opcionalnim dodacima:

  • Rollerski čizme: Podignite svoju skijašku avanturu s čizmama dizajniranim za vrhunsku udobnost i podršku.
  • Rollerski štapovi: Gurnite se naprijed s štapovima vrhunske kvalitete koji pružaju optimalno prianjanje i kontrolu.
  • Rukavice ili rukavice s prstima: Zaštitite svoje ruke od elemenata i održavajte čvrsti hvat uz naš izbor visokokvalitetnih rukavica i rukavica s prstima.
  • Torba za rolere: Osigurajte da vaša oprema bude sigurna i organizirana s izdržljivom torbom izrađenom za rolere i pribor.
  • Besplatna datoteka za vrhove štapova: Održavajte svoje štapove oštrim i spremnim za akciju s našom besplatnom datotekom za vrhove štapova.

Napomena: Preporučujemo da montažu veza obavimo mi. Većina veza zahtijeva specijalizirane alate za ispravnu montažu.

Pokaži sve

recenzije   (5)

Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
31/03/2024
Ocjena: 5 od 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
30/03/2021
Ocjena: 5 od 5!
Prikaži sve 5 recenzije
SkatePro