×
Menu

Skateboard Package

Opis

Skateboard Paket - Savršen paket za zaljubljenike u skateboard! Skateboard paket uključuje sve što vam je potrebno da započnete skateboardanje - ili da unaprijedite svoje vještine. Svi naši skateboardovi su potpuno sastavljeni i dolaze s visokokvalitetnim komponentama za glatku vožnju.

Možete birati između nekoliko marki skateboardova. Imamo kompletne skateboardove za sve razine - od početnika do profesionalaca. I najbolja stvar je da u našem izboru kompletnih skateboardova možete birati između mnogo cool grafika.

Uz skateboard, dobivate sljedeće stavke kada kupite skateboard paket:

  • Kaciga: Zaštitite svoju glavu s kacigom visoke kvalitete koja zadovoljava sve sigurnosne standarde. Dostupne su različite boje i dizajni, tako da možete pronaći savršenu kacigu koja odgovara vašoj osobnosti i stilu.
  • Set zaštitnika: Naši setovi zaštitnika uključuju zaštitnike za koljena, laktove i zapešća kako biste bili sigurni od udaraca i modrica dok učite ili pokušavate nove trikove.
  • Skate alat (opcionalno): Skate alat je neophodan za svakog skateboardera. Omogućuje vam podešavanje vaših trkača, mijenjanje kotača i obavljanje drugih održavanja. Naši skate alati izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i izdržljivi su.
Pokaži sve

recenzije   (12)

Nice
Dino Begić (Zadar)
25/04/2024
Ocjena: 5 od 5!
Prikaži sve 12 recenzije
SkatePro